Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Αυξηση στις καταθεσεις πινακιδων!!

Σχεδόν 250.000 λιγότερα οχήματα Ι.Χ. και Δ.Χ. θα κινηθούν φέτος καθώς χιλιάδες φορολογούμενοι παρέδωσαν τις πινακίδες κυκλοφορίες για να μην πληρώσουν τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η κατάθεση πινακίδων φέτος ήταν μαζικότερη κατά περίπου 35% σε σχέση με τα τέλη του 2010, όταν ειχαν αποσυρθεί περί τα 160.000 οχήματα.

Το κράτος χάνει πολλά και από τα τέλη και από έμμεσους φόρους σε καύσιμα, ασφαλιστήρια, συνεργεία επισκευής κλπ, καθώς πολλοί ιδιοκτήτες ΙΧ κατέθεσαν πινακίδες όχι μόνο για το δεύτερο αυτοκίνητο της οικογένειας, αλλά ακόμα για το μοναδικό τους αυτοκίνητο -ακόμα και των 1.100 κυβικών!

Βάσει του προϋπολογισμού το κράτος υπολόγιζε να εισπράξει 1,3 δισ. ευρώ από Τέλη Κυκλοφορίας του 2012. Τώρα τα έσοδα θα είναι μειωμένα κατά 300 εκατ. ευρώ περίπου.

1 σχόλιο:

ΝΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ είπε...

Δεν ασχολήθηκα ιδιαιτέρα με την εμφάνιση τον άλλων -άλλες και ποτέ με το ίδιο τον εαυτό μου . Τώρα που μεγάλωσα που λένε, ήσουν μια από της ομορφότερες γυναίκες ,και πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν να σε κατακτήσουν , αλλά εσύ στο δικό σου κόσμο τους έκανες στην άκρη όλους. Είδες τι έχασες ΝΟΥΛΗ . Κοίταξα το καθρέπτη είδα και μια φωτογραφία που σε μια γωνιά, την είδα προσεκτικά και είπα α΄ναι ήσουν όμορφή κοπελιά , έλα ντε έπρεπέ να περάσουν χρονιά για τα μάθω και να πεισθώ , για αυτά που ακούω τώρα.Αν όμως κάποιος μου το έλεγε τότε ίσως την δεύτερη φόρα να κοίταζα να φύγω μακριά .ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ ..ΧΑ.ΧΑ.ΧΑ .Την αγάπη μου φίλε Βλάση.. πάντα με το καυστικό σου χιούμορ σου.