Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Η νεα επανασταση αρχιζει απο τις Σκουριες;!


Για να αντιληφθούμε το μέγεθος του σκανδάλου το οποίο ΟΛΟΙ αποκρύπτουν επιμελώς συνοψίζουμε το ιστορικό του.
1). Το ελληνικό κράτος, το 2003, παραχώρησε, αντί πινακίου φακής (11 εκατομμύρια ευρώ), τα μεταλλευτικά δικαιώματα 317.000 στρεμμάτων της Βόρειας Χαλκιδικής στην καναδική πολυεθνική Eldorado Gold. Περιοχή πλουσιότατη σε χρυσό, άργυρο, μόλυβδο, χαλκό και άλλα μέταλλα.

2). Σε αυτήν την περιοχή περιλαμβάνονται και οι Σκουριές με τα κοιτάσματα χρυσού-χαλκού, με τις εγκαταστάσεις δύο προϋπαρχόντων ορυχείων και 310 σπίτια στο Στρατώνι: Σήμερα εκτιμάται ότι μόνο οι Σκουριές αξίζουν 12 δισεκατομμύρια δολάρια
3). Τέλος, η «ανάπτυξη» από αυτήν την πολυεθνική κατοχή της περιοχής και την κακουργηματική λεηλασία της από την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός», συνίσταται σε τούτα:
- Ολοσχερής καταστροφή του Περιβάλλοντος, με τις συνακόλουθες μολυσματικές παρενέργειες για τους κατοίκους της περιοχής..
- Επί 27 χρόνια (τέτοια είναι η αποικιοκρατική σύμβαση), μαζί με την καταστροφή του αρχέγονου δάσους της Χαλκιδικής, θα γίνεται η εξόρυξη χρυσού που θα φεύγει έξω, δίχως να αφήνει κανένα κέρδος για τη χώρα μας, ούτε τα δικαιώματα εξόρυξης!!!
Αυτό το καθεστώς της βάρβαρης αποικιοκρατίας έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους της περιοχής. Χρόνια τώρα αγωνίζονται και ούτε τους ακούει κανείς. Ούτε η φωνή τους βγαίνει προς τα έξω, μια και τα ΜΜΕ ελέγχονται από τις κατοχικές δυνάμεις…

Σε τέτοιες σκληρές κατοχικές καταστάσεις, καταστάσεις σκότους και καταστροφής μιας νέας αποικιοκρατίας, δεν έχουν κανένα αποτελέσματα οι ειρηνόφιλες κινητοποιήσεις…
Μέσα στα σπλάχνα της κοινωνίας αρχίζουν να δημιουργούνται και να ωριμάζουν θηλακες επαναστατικού αντάρτικου, όπως ακριβώς στην περίοδο της γερμανικής κατοχής…
Στις Σκουριές, μπορεί να έχουμε μια πρώτη εκδήλωση τέτοιων αντάρτικων.
Γι αυτό έχει δημιουργηθεί και τέτοια αμηχανία, αλλά και πανικός σε όλο το ξενοφερτο κατεστημένο. Γιατι το «αντάρτικο» μπορεί να ξαπλωθεί, με ρυθμούς επιδημίας σε όλη την Ελλάδα.
ΟΤΑΝ οι ξενοφερτες δυνάμεις αυτής της χωρας σε δολοφονούν καθημερινά, γεννουν και τις αντάρτικες μορφές επαναστατικού αγώνα, σε μια πρώτη φάση.
Ιδωμεν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: