Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Στειρωση στους τοξικομανεις . . .

Γεννηθηκε το πρωτο μωρο με AIDS απο Ελληνιδα και εχει προκαλεσει
μεγαλο σοκ!
Μέχρι σήμερα, αντίστοιχα κρούσματα υπήρχαν μόνο σε αλλοδαπούς,
που σε κάποιες περιπτώσεις δεν γνώριζαν ότι ήταν φορείς, λόγω ελλιπούς ιατρικής παρακολούθησης.
Η απόφαση της να φέρει στην ζωή το μωρό, που έχει προσβληθεί από τον ιό, προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Η μητέρα γνώριζε πως ήταν φορέας.

Ακόμη πιο σοκαριστική είναι και η διαπίστωση ότι χρήστες ναρκωτικών ουσιών επιλέγουν να μολύνονται από τον ιό, προκειμένου να λαμβάνουν ειδικό επίδομα!!Σύμφωνα με τα όσα είπε στον «Ελεύθερο Τύπο», ο διευθυντής της Γ' Παθολογικής Κλινικής του «Ερυθρού Σταυρού», κ. Μάριου Λαζανάς:
«κάποιοι κολλούν την νόσο επίτηδες για να πάρουν επίδομα, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να ενημερώνουμε για το θέμα και να φροντίζουμε τους ασθενείς».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέσα στο 2011 γεννήθηκαν τρία παιδιά που έχουν προσβληθεί από τον ιό, λόγω της τοξικομανούς μητέρας τους, με κάθετη μετάδοση, δηλαδή απευθείας από το αίμα της μητέρας. Για το λόγο αυτό ιδρύθηκε ειδική γυναικολογική-μαιευτική κλινική στο Μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου».
Μη χειροτερα!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

στειρωση στον κοινωνικο ρατσισμο.
οποιος ειναι απεξω απ'το χορο, πολλες λαλακιες λεει.

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ είπε...

9:34
------
Ρατσισμος ΔΕΝ ειναι να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ να γεννιουνται ΑΝΘΡΩΠΟΙ -οχι σκυλοι!- καταδικασμενοι ισοβια να ειναι φορεις του AIDS, επειδη εσυ εισαι πρεζονι !
ΠΟΙΟΣ θα ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ τα δικαιωματα για "ευ ζειν" αυτων των αγγενητων αθωων ψυχων;!
Η τοξα μανα τους;

Ανώνυμος είπε...

εχεις ακουσει, διαβασει, ποτε τι ηταν η ευγονικη "επιστημη"?
δεν ειμαι πρεζακι ο ιδιος, αλλα δυστυχως εχω ζησει τον κοσμο τους, και απο πολυ κοντα.
σου ευχομαι, ειλικρινα, ουτε εσυ ουτε οι δικοι σου ανθρωποι να πλησιασετε απο κοντα αυτες τις ζωες, και ας κρατησεις τις ιδιες ηλιθιες ρατσιστικες και φασιστικες αποψεις.